Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Η ΑΣΒΕΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 66 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1945 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣ (ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ) ΕΜΕΙΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε.Ο.Ε.Α.-Ε.Δ.Ε.ΣΑΛΗΘΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΟΕΑ-Ε.Δ.Ε.Σ. ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ, ΑΡΧΗΓΕ ΖΕΡΒΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΥ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΟΥ Ε.Δ.Ε.Σ., ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΣΒΕΣΤΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ Ε.Ο.Ε.Α.-Ε.Δ.Ε.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 
ΖΗΤΩ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΔΕΣ! ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΣΒΕΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου