Facebook

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

69η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣ




 69 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!
                                     ΖΕΡΒΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!
 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Α.Ε.Φ ΖΕΡΒΑΣ  ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ¨ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ΅  ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
Ο ΑΚΗΣ ΤΣΙΑΠΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΔΕΣ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Α.Ε.Φ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ “ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ” ΣΤΗΝ 69η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ
κου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εναπομείναντες Βετεράνοι Αγωνιστές, της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης,
Σε σας τους Εθελοντές Θανάτου και σε όλους τους ξεχασμένους Συντρόφους σας, που συμμετείχατε νικηφόρα στην πρώτη και μεγαλύτερη δολιοφθορά εξ΄όλων των κατεχομένων από τον Άξονα χωρών, και αποτελεί κυρίαρχο γεγονός της τελευταίας ιστορικής περιόδου της Χώρας μας μετά το  Έπος του 1940.
Σε σας, λοιπόν, νίκη πρωτίστως η σημερινή γιορτινή ημέρα εδώ στον Ιστορικό χώρο του Γοργοποτάμου. Και για τούτο ακριβώς τιμά η πολιτεία, κάθε χρόνο, την επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας.
Ως εκπρόσωπος της Νεολαίας της Εθνικής Αντίστασης, του Θρυλικού Αρχηγού μας των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ “ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ” που με Συναρχηγό της Επιχείρησης τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ,  ενωμένοι οι Έλληνες Αντάρτες, έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στη βίβλο των κατορθωμάτων της Ελληνικής Ιστορίας, παραβρισκόμαστε κι εμείς σήμερα για να προσφέρουμε την παραδοχή μας , αλλά και τη θερμή ευγνωμοσύνη μας, στους πρωτοπόρους μαχητές του Γοργοποτάμου και σ΄ όλους τους Έλληνες που πολέμησαν τότε τον Άξονα.
Σκύβουμε με τη σκέψη μας, στους ξεχασμένους τάφους των αδικημένων νεκρών της Αντίστασης και αποτίουμε φόρο τιμής, στους Αγωνιστές της ηρωικής αυτής εποχής.
Ας στέκει πάντοτε ο Γοργοπόταμος παράδειγμα ζωντανό κάθε νικηφόρας προσπάθειας των ενωμένων Ελλήνων. Των Ελλήνων που αδελφωμένοι πετυχαίνουν τα ακατόρθωτα!
Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι, μπροστά στην τραγική νέα περίοδο που περνά τώρα η χώρα μας, μόνο η ομοψυχία θα μας ξανασώσει.
Ας το αντιληφθούμε καλά όλοι μας. Γιατί, δυνάμεις ύπουλες είναι έτοιμες και πάλι να μας κατασπαράξουν.
Γι΄αυτό, ας το δουν πρωτίστως εκείνοι, που τυφλώνονται από ιδιοτέλεια και αντλούν με το διχασμό τα εφήμερα οφέλη μιας τιποτένιας προσωρινότητας.
ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου