Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΘΕΜΙ ΜΑΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥΚλιμάκιο της ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ (Γερογιάννης Δημήτριος ιδρυτής της ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ και Γ.Γ Πανελληνίου Συνδέσμου, Στέφανος Γούλας Μέλος ΔΣ, Ιωάννης Αθανασόπουλος Μέλος ΔΣ) εκπροσωπώντας και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ ΖΕΡΒΑ με εντολή του προέδρου του κ. Ανέστη Λώρα,  έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του στην παρουσίαση του βιβλίου του ζωντανού θρύλου της πατριωτικής εθνικής αντιστάσεως Θέμι Μαρίνου "ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 1944 ΚΩΔΙΚΟΣ DASTARD" σε εκδηλωση της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας Ε.Μ.Ε.ΙΣ την Τρίτη 23/4/13. 

Ο πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.ΙΣ κ. Μαράτος τον οποίο και ευχαριστούμε δια την πρόσκληση τόνισε, στην παρουσίαση για τις ηρωϊκές πράξεις του Θέμι Μαρίνου, ότι αν ήτανε αριστερός και ¨ μέλος¨της παραχαραγμένης ιστορίας της εθνικής αντιστάσεως από την αριστερή προπαγάνδα και τους μύθους του ΚΚΕ  θα είχε τουλάχιστον ένα άγαλμα στην Πλατεία Συντάγματος...

 Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην πατρίδα που μαζί με τους αγώνες των Ελλήνων Πατριωτών μας γλύτωσαν από τον ολοκληρωτισμό των Ναζί Γερμανών και της Αριστεράς. Άξιος !!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο Ζέρβα και τις ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου