Facebook

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ και η Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησαν με κατάθεση στεφάνων την 9η ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ και η Άσβεστη Εθνική Φλόγα ΑΕΦ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησαν με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου μετά τη δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο την 9η Μαϊου, ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. 
 Με αίσθημα τιμής και ευθύνης προς τους αγώνες της πατριωτικής εθνικής αντίστασης του Ναπολέοντα Ζέρβα και των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ κατά των Ιταλών, των Γερμανών Ναζί, των Τσάμηδων και κάθε σκοτεινού εχθρού της πατρίδος και της γαλανόλευκης και σεβόμενοι της ιερές παρακαταθήκες των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ και της ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ υποκλίθηκαν τιμώντας τις θυσίες και τους αγώνες του Ελληνικού Εθνικού Στρατού, των Ελλήνων Πατριωτών της Εθνικής Αντιστάσεως και όλων των Ελλήνων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.



Το μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ και ιδρυτικό στέλεχος της ΑΕΦ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ κ. Στέφανος Γούλας και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Άσβεστης Εθνικής Φλόγας ΑΕΦ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Χιδίρογου κατάθεσαν αντιστοίχως στεφάνια και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο των αγώνων των Ελλήνων κατά των ναζί κατακτητών αλλά και κατά της κάθε απειλής ολοκληρωτισμού και αφελληνισμού της πατρίδος από την κομμουνιστική αναρχοαριστερή απειλή μετά την απελευθέρωση της πατρίδος μας. 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ 
ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου