Facebook

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πονάει η Ελλάς κλαίει ξανά ο Μελιγαλάς η μνήμη του ανήκει μόνον στην Ελλάς !!!




Ημέρα μνήμης για τους 2.000 νεκρούς που σφαγιάστηκαν στην Πηγάδα από τους μαυροσκούφηδες του Κλάρα και τους αιμοσταγείς φονιάδες του ΕΛΑΣ. Χρέος όλων μας να μην ξεχάσουμε ποτέ! 

Όχι για να μισούμε τους υπαίτιους αλλά για να γνωρίζουμε την ιστορική πραγματικότητα, ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια εγκλήματα από τους νοσταλγούς του Βελουχιώτη. 

Η αποφράδα ημέρα της σφαγής στον Μελιγαλά έχει περάσει στην Ιστορία. Το επίσημο κράτος απέχει δυστυχώς από την επέτειο ιστορικής μνήμης. Κάποιοι μιλούν για "γιορτές μίσους"! 

Αλλά ποιός μπορεί να "γιορτάζει" τη σφαγή χιλιάδων ψυχών, εμβρύων, αμάχων, γυναικόπαιδων... Μπερδεύουν την Ιστορική αλήθεια με τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο νούς τους! 

Τα φρικιαστικά γεγονότα του Μελιγαλά δεν πρέπει να καπηλεύονται απο ΚΑΝΕΝΑΝ κομματικό μηχανισμό. 

Μπορούν ωστόσο, να τα θυμούνται και να καταθέτουν ένα στεφάνι, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, όσοι πιστεύουν σε μία πραγματική Δημοκρατία με ανθρωπιστικούς συσχετισμούς. 

Όλοι οι επίσημοι φορείς έπρεπε να δηλώνουν παρόντες, αφήνωντας στο περιθώριο τους νοσταλγούς του συνθήματος "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου