Facebook

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Γοργοπόταμος 72η επέτειος από την ανατίναξη της γέφυρας. Βίντεο-Φωτογραφίες



     Γοργοπόταμος 2014 72η επέτειος. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ με τη νεολαία Άσβεστη Εθνική Φλόγα ΑΕΦ ΖΕΡΒΑΣ τίμησε το Ζέρβα και τους ήρωες των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ.






    Την Κεντρική Ομιλία για την 72η επέτειο είχε φέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ. Δείτε την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου:



      Κατάθεση στεφάνου για την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ανέστης Λώρας.

   

    Κατάθεση στεφάνου για τους εν ζωή αγωνιστές στην 72η επέτειο στο Γοργοπόταμο εκ μέρους του ήρωα των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ μαχητή των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ και του Ζέρβα Στέργιου Βούλγαρη από το μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ Χρήστο Καπερώνη απόγονο του μαχητή Βασίλη Καπερώνη και γαμπρό του Στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη. Σημαιοφόρος ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και ιδρυτή της νεολαίας ΑΕΦ Ζέρβας Δημήτριος Γερογιάννης.





     Τέλος στεφάνι κατατέθηκε και από την νεολαία του Συνδέσμου, Άσβεστης Εθνικής Φλόγας από τον υπεύθυνο Ιστορικού αρχείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου