Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Κλιμάκιο του Συνδέσμου έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου "Ναπολέων Ζέρβας και το έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ"Το Κλιμάκιο του Συνδέσμου με τον συγγραφέα.


Κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ - ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ, - υπό την αιγίδα του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Δημήτριου Γερογιάννη  έδωσε το παρόν στην χθεσινή εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του ιστορικού Ιωάννη Β. Αθανασόπουλου και του εκδοτικού οίκου "Πελασγός" στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών. Το κλίμακιο επιπλέον αποτελούσαν τα μέλη της νεολαίας ΑΕΦ Ζέρβας, Στέφανος Γούλας, Μιχάλης Φέκκας, Μανούσος Μανούσακας και Χάρης Κατσιβαρδάς.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο δημοσιογράφος Νικόλαος Χιδίρογλου και ο νομικός, διεθνολόγος και καθηγητής της Σχολής Εθνικής Αμύνης, Δρ Ιωάννης Παπαφλωράτος, που ανέλυσαν διεξοδικά κάθε κεφάλαιο του βιβλίου. Επίσης μίλησε -εκ μέρους του Συνδέσμου - ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ε.α., κύριος Χρήστος Καπερώνης, υιός του ηρωικού μαχητή του ΕΔΕΣ Άρτας Βασίλειου Καπερώνη και γαμπρός του ήρωα του Γοργοποτάμου, στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη.Χαιρετισμό πέρα από τον εκδότη Ιωάννη Γιαννάκενα, απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος, υιός του θρυλικού ιερέα και μαχητή του Γοργοποτάμου, παπα Σπύρου Ζαφείρη.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η παρουσία της κόρης του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα, κυρίας Βασιλικής Ζέρβα. Ο υιός του Οπλαρχηγού Γεωργίου Αγόρου, Ιωάννης καθώς και ο αντάρτης της οργάνωσης Χαράλαμπος Κίτσιος.Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τους οργανωτές της εκδήλωσης στην προτομή του Στρατηγού Ζέρβα.

Κλιμάκιο του Συνδέσμου μαζί με την κόρη του Στρατηγού και τον συγγραφέα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου