Facebook

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ήρωας του Γοργοποτάμου και μαχητής των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα έφυγε στα βουνά του παραδείσου να συναντήσει τον Αρχηγό Ναπολέοντα Ζέρβα και τους συμμαχητές του...



Ο μαχητής του Ναπολέοντα Ζέρβα Στέργιος Βούλγαρης εισήχθη ανήμερα της επετείου του Γοργοποτάμου στο Νοσοκομείο στις 25/11/2016 και την παραμονή του εορτασμού της  74ης Επετείου της Εθνικής Αντιστάσεως έφυγε από κοντά μας και βγήκε στα βουνά του παραδείσου μαζί με τους συμμαχητές του και τον Αρχηγό Ναπολέοντα Ζέρβα. 


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ κατάθεσε στεφάνι Δόξα και Τιμής  εις μνήμη του αειμνήστου μαχητή και ήρωα του Γοργοποτάμου αντάρτη των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα εκ Πηγών Άρτης Στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη στο πλαίσιο της 74ης επετείου της ανατινάξεως στο μνημείο στο Γοργοπότάμο.

.Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Γερογιάννης Δημήτριος που είχε την κεντρική ομιλία στο Γοργοπόταμο, αφού ανήγγειλε το θλιβερό γεγονός και είπε δύο λόγια για τον Στέργιο Βούλγαρη, ζήτησε από όλους να σηκωθούν και να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή. 



"Επιτρέψτε μου πριν ξεκινήσω τους χαιρετισμούς και την ομιλία μου να ζητήσω με την Ευλογία του , την άδεια του επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων και του οικοδεσπότη Δημάρχου να σηκωθούμε όλοι και να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή αλλά και να προσευχηθούμε για όσους πιστεύουμε στο Θεό εις μνήμην του 96χρονου Μαχητή των ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα  και ήρωα της μάχης στο σαμποτάζ στο Γοργοπόταμο στο βόρειο φυλάκιο, Στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη, ο οποίος έφυγε 74 χρόνια μετά το σαμποτάζ που συμμετείχε - στα 19 του χρόνια τότε - για να συναντήσει τον Αρχηγό και τους συμμαχητές του στα ελεύθερα βουνά δίπλα στο Κύριο μας εχθές στις 23:15 στο ΛΑΙΚΟ νοσοκομείο - λίγες ώρες αφού τον επισκέφθηκα να πάρω την ευχή του πριν έρθω στο Γοργοπόταμο "-…



Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο της 74ης επετείου στο Γοργοπόταμο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, το κλιμάκιο του Συνδέσμου κατέθεσε εις μνήμην του Στέργιου Βούλγαρη Στεφάνι στην Προτομή του Ναπολέοντα Ζέρβα στην Αθήνα.


Η εξόδιος ακολουθία του Μαχητή του Στρατηγού Ζέρβα και ήρωα του Γοργοποτάμου Στέργιου Βούλγαρη θα ψαλλεί την Τρίτη 29/11/2016 και ώρα 13:30 στον Ιερό του κοιμητηρίου Χαλανδρίου. 


Τιμή και Δόξα !!! Αθάνατος!!! 


"Εκπαιδεύοντας" αλλά και εξιστορώντας την ιστορία των μαχών και της Εθνικής Αντιστάσεως των Εθνικών Ομάδων Ελλήνων Ανταρτών ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα παρουσία του γαμπρού του Στέργιου Καπερώνη και απογόνου μαχητή των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ τον Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ λίγες ημέρες πριν από την 72η επέτειο του Γοργοποτάμου.

 Ο Στέργιος Βούλγαρης με τον Πρεβεζάνο εκδότη και δημοσιογράφο της ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ κ. Αθανάσιο Τσόκα να μοιράζονται ιστορίες και γεγονότα του Ζέρβα και των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου