Facebook

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησε την 74η Επέτειο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Γοργοπόταμο και στην Αθήνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ συμμετείχε ενεργά στην 74η επέτειο της Εθνικής Αντιστάσεως στην Αθήνα και στο Γοργοπόταμο. 



Στο Γοργοπόταμο το κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου συμμετείχε με την κεντρική ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Δημήτριου Γερογιάννη και καταθέσεις στεφάνων από τα μέλη.



Το πρώτο στεφάνι για τον ήρωα του Γοργοποτάμου και Μαχητή των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα  Στρατηγού Στέργιου Βούλγαρη, ο οποίος έφυγε το βράδυ πριν την εκδήλωση της 74ης επετείου στα 95 του έτη να συναντήσει στα βουνά του παραδείσου τον Αρχηγό και τους συμπολεμιστές του, το οποίο κατέθεσε εκπροσωπώντας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο την οικογένεια (που λόγω της απώλειας λίγες ώρες πριν δεν παρευρέθησαν στο Γοργοπόταμο) το μέλος του Δ.Σ Αθηνά Τσόκα, 



Το επόμενο στεφάνι κατατέθηκε από το ιδρυτικό μέλος της νεολαίας του Ναπολέοντα Ζέρβα την Εθνική Δημοκρατική Ένωση Ελληνοπαίδων ΕΔΕΕ κα Παρασκευή Ροδίου από τα Ιωάννινα εκ μέρους όλων των οργανώσεων ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ανά την Ελλάδα η οποία και απήγγειλε το ποίημα των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Γοργοπόταμος. 









Τέλος το στεφάνι Δόξας και Τιμής για την 74η επέτειο της Εθνικής Αντσιτάσεως εκ μέρους του Προέδρου κου Ανέστη Λώρα κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας μετά την ομιλία του η οποία και έγινε με συγκινησιακή φόρτιση για το χαμό του Στέργιου Βούλγαρη. 










Στην Αθήνα και προς τιμή των Κρητών Υπασπιστών και Ανταρτών του Ναπολέοντα Ζέρβα Μυριδάκη, Κωτσάκη, Παπαδάκη και Πετροπουλάκη κατέθεσε το Στεφάνι Τιμής και Δόξας και παραυρέθηκε στη Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών το επί Τιμή Μέλος του ΔΣ και Μέλος του ΔΣ της Παγκρητίου κος Μανούσος Μανούσακας. 


 Ακολουθούν video με αποσπάσματα από την κεντρική ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ κ. Δημήτριου Γερογιάννη όπως αυτά προβλήθηκαν από τα τοπικά μέσα star Κεντρικής Ελλάδας και MAG24






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου