Facebook

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καλό παράδεισο Στρατηγέ Στέργιο Βούλγαρη 'Ηρωα του Γοργοποτάμου και Μαχητή των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ του Ζέρβα!!!







Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου η εξόδιος ακολουθία του ήρωα του Γοργοποτάμου και εκ των πρώτων μαχητών - ανταρτών του Αρχηγού των θρυλικών ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα Στρατηγού Στέργιου ΄Βούλγαρη από τις Πηγές Άρτας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου τέκνο του ήρωα οπλαρχηργού των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Πάπα-Σπύρου Σπύρου Ζαφείρη  από τις Πηγές Άρτας.










Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ έδωσε το παρόν με κλιμάκιο με  το μέλος του Δ.Σ. κ. Στέφανο Γούλα, το ιδρυτικό στέλεχος της ναολαίας του Ζέρβα ΕΔΕΕ κα Παρασκευή Ροδίου από τα Ιωάννινα,το συμπολεμιστή του και μέλος κ. Ζώη καθώς και το Γενικό Γραμματέα κ. Γερογιάννη Δημήτριο ο οποίος μετά τα συγκινητικά λόγια για τον Στρατηγό Στέργιο Βούλγαρη από τον συμπολεμιστή του από την Άρτα κ. Ζωή, το δυναμικό και πατριωτικό λόγο του Σεβασμιοτάτου Περιστέριου κ.κ. Χρυσοστόμου, είπε το τελευταίο αντίο στον ήρωα εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου τιμώντας την οικογένεια Βούλγαρη για τις υπηρεσίες της στην πατρίδα αλλά και δίνοντας όρκο τιμής να μην λησμονηθούν οι αγώνες και οι παρακαταθήκες του Στρατηγού και όλων των μαχητών των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος μιλάει για τον καλό του φίλο και συμπατριώτη Στρατηγό Στέργιο Βούλγαρη








Στο τέλος ο προσωπικός του φίλος και πρόεδρος του Συνδέσμου ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Άρτας κος Δημήτριος Θεοχάρης έκλεισε με μια εξιστόρηση γεγονότων της αυταπάρνησης και του ηρωισμού του μαχητή - αντάρτη Στέργιου Βούλγαρη και η κυρία Παρασκευή Ροδίου έκλεισε απαγγέλοντας το ποίημα "Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΟΕΑ" συγκινώντας την οικογένεια και τους φίλους που βρέθηκαν να πουν το ύστατο χαίρε στον Στρατηγό Στέργιο Βούλγαρη.






Το κλιμάκιο  εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους όλης της οικογένειας του Πανελληνίου Συνδέσμου στην οικογένεια του αείμνηστου Στέργιου Βούλγαρη.






Ο Ταγματάρχης του Ε.Σ. αναφέρει τις διακρίσεις και τα μετάλλια του αείμνηστου Στέργιου Βούλγαρη
Ο συμμαχητής του Στέργιου Βούλγαρης και μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου κ. Ζώης συγκίνησε με τα λόγια του. 
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Άρτας κ. Δημήτριος Θεοχάρης μιλάει για τον ηρωισμό του εκλιπόντος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου  κ. Γερογιάννης Δημήτριος στο τελευταίο αντίο στον Στρατηγό Στέργιο Βούλγαρη. 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!! 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου