Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!

      Κλιμάκιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ Ναπ. Ζέρβα και της νεολαίας ΑΕΦ Ζέρβας τίμησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 24-25 Μαρτίου. Διπλή εορτή για τον Ελληνισμό. Τιμούμε αφενός την Εθνεγερσία του 1821 και αφετέρου τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.  

    Με υψηλό αίσθημα τιμής προς τους Ήρωες της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821 καθώς καθήκοντος και ευθύνης, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ, Δημήτριος Γερογιάννης κατέθεσε σήμερα στεφάνι Δόξας και Τιμής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου προσεύχοντας στην Παναγιά μας.
    Επίσης τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ  εκπροσωπεί στην στρατιωτική παρέλαση ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Πρόεδρος Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας  και μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Καπερώνης.

      Το παρόν στην τιμητική εκδήλωση έδωσε και η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Πολιτών, Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Οργάνωσης Φυγαδεύσεων και Πληροφοριών "Λέλα Καραγιάννη - Μπουμπουλίνα 1941-1944" κυρία Νία Κομπορόζου.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου