Facebook

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μικτό Κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ και της Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησε την 70η επέτειο λήξεως του Β' Παγκοσμίου Πολέμου



Με μικτό Κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ με τον Γενικό Γραμματέα αυτού και μέλους απόγονου μαχητή από τη Θεσπρωτία και του τμήματος νεολαίας του συνδέσμου της Άσβεστης Εθνικής Φλόγας Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ αποτελούμενο από τον Γραμματέα και Υπεύθυνο του ιστορικού αρχείου του συνδέσμου και τον υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης τίμησε και φέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος την 70η επέτειο λήξεως του Β' Παγκοσμίου Πολέμου  με κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη κατόπιν της Δοξολογίας στον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη.
.


Στεφάνια Τιμής και Δόξας στους ήρωες και στα θύματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατά των ναζί και εχθρών του Έθνους και της Πατρίδος κατάθεσαν κατά σειρά :

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου και ιδρυτής του Τμήματος Νεολαίας Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ Δημήτριος Γερογιάννης.


Ο ιστορικός - συγγραφέας Ιωάννης Αθανασόπουλος υπεύθυνος του ιστορικού αρχείου του Πανελληνίου Συνδέσμου και Γραμματέας του Τμήματος Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου της Άσβεστης Εθνικής Φλόγας Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ .

 Μετά το πέρας της εκδηλώσεως όπως αυτή έλαβε χώρα από το πρωτόκολλο της Περιφέρειας οι εκπρώσοποι που κατέθεσαν στεφάνια μαζί με τα άλλα μέλη του κλιμακίου αποτελούμενο από το μέλος δικηγόρο και νομικό εκπρόσωπο Αλέξανδρο Σπύρου (απόγονο μαχητή του Ζέρβα και των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ  από τη Θεσπρωτία) και τον Υπεύθυνο οικονομικής διαχειρίσεως της Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ Μιχαήλ Φέκκα έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον Τελετάρχη και τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Ελλήνων Πολιτών, Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Οργάνωσης Φυγαδεύσεων και Πληροφοριών "Λέλα Καραγιάννη - Μπουμπουλίνα 1941-1944" κυρία Νία Κομπορόζου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. 
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ Ε.Ο.Ε.Α. - ΕΔΕΣ.


ΣΗΜΕΡΑ 
10 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ  
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ 
ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου