Facebook

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΣΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...Ντροπή και αίσχος για τη βεβήλωση του μνημείου τκαι την κλοπή της προτομής του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού!!! Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησε την Κυριακή 24/5/15 τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό



Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΣΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...
Ντροπή και αίσχος για τη βεβήλωση του μνημείου του και την κλοπή της προτομής του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού!!! 



Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ τίμησε την Κυριακή 24/5/15 τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό! Ντροπή για την κλοπή της προτομής του  δολοφονηθέντος από κομμουνιστές Διοικητή του 542 Συντάγματος Ευζώνων Συνταγματάρχου Δημητρίου Ψαρρού.


Αίσχος για την προσπάθεια εξαφανίσεως του μνημείου της προτομής πίσω από ένα ...δενδρύλλιο! 
Την Κυριακή 24/5/15 κλιμάκιο του Πανελληνίου Συνδέσμου τίμησε με στεφάνι Δόξας και Τιμής τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό του 542 και καλεί όλους τους υπεύθυνους προς την άμεση αποκατάσταση της προτομής και του μνημείου!!!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ και στελέχη της νεολαίας Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ με υψηλό φρόνημα αγνού καθαρού πατριωτισμού και καθήκοντος ιστορικής εθνικής ευθύνης προέβη με κλιμάκιο στο σημείο του βεβηλωμένου μνημείου και της κλεμμένης προτομής καταθέτοντας στεφάνι Δόξας και Τιμής.

Η κατάθεση στο μνημείο έλαβε χώρα μία εβδομάδα μετά το επίσημο μνημόσυνο (βάσει προέδρικου διατάγματος κάθε τρίτη Κυριακή του Μαϊου) στο Μαυσωλείο στο Κλήμα Δωρίδος  αποδυκνύοντας στους κατά συρροή διαχρονικούς εκτελεστές του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού, της δημοκρατίας και της πατρίδος ότι η Δόξα και ο Ηρωϊσμός ούτε "κρύβεται" πίσω από δενδρίλια ούτε "σπάει" από βαριοπούλες θρασύδειλων νεοανθελλήνων...

Άλλωστε προ ετών, ανάλογη ήτανε και η μοίρα της προτομής του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα επί της οδού Κοραή από ομάδες κουκουλοφόρων. 


Η προτομή απεκαταστάθει στη συμβολή Λ.Αλεξάνρας και Β. Σοφίας (λίγο πιο κάτω από την οικία Ζέρβα) την οποία και εκ νέου όμως κατάστρεψαν οι γνωστοί άγνωστοι το το βράδυ της 17/11/2012. 


Αντικαταστάθηκε τάχυστα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ μη περιμένοντας και πάλι αρκετά χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί όπως την προηγούμενη φορά.


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 542 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΨΑΡΡΟ!!!




ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου